tabiat perempuan suka mengutuk !

assalamualaikum ~ 

heyy ! malam ni sejuk gilerr sbb hujan . 
aku tatau nak hupdate ape . tapi nak hupdate gak ! 
*haha mengade kan -,-

sedang aku membelek facebook n google td
terpikir pulak pasal perempuan yg hobi mngutuk nih . 
BERLAMBAK kat status mcm kutuk versi perli aku jumpa ! 
hakdoiii -,-

oke . sebenarnya perempuan ni suka mngutuk bila diaorang ada geng je . bila dye sorang2 je xde berani nak kutuk2 ni . antara kutukan yang pernah aku dgr adalah seperti dibawah * hikhik skema

mereka kutuk budak2 yg pkai tuduh labuh , kononye nak tnjuk baik lah pkai tuduh labuh bagai .

mereka ktuk budak2 yang sembang dgn lelaki tu gedik padahal mereka tak sedar kawan baik mereka tu berdating2 ngn pkwe . tu tak gedik ke ?

mereka kutuk lelaki tu skema nak mmpus . rmbut bersikat tepi pkai songkok .
* abistu ko nak lelaki yg dtg skola rmbut pacak2 . gaya je lebih . pndai tak pun -,-

biasanya benda ni terjadi kat sekolah yang terdapat geng gedik . mungkin mereka HOT kat sekolah tapi tak semua suka kan ? * over

tapi yang agak menjengkelkan bila mereka dapat tahu ada org kutuk mereka
haihh ! bawak geng nak pi serang budak yang kutuk depa tu .pastu gtau kat pkwe segala lah . tak adil lah mcm ni . HAHA  :P

tapi sebagai perempuan . aku tak suka tgk perempuan gaduh sesama kaum disebabkan lelaki .
tu dikenali sebagai bodoh . maaf terkasar :/

okeylahh . entry ni bukan mngutuk just nak  meluahkan rasa yg terbuku di hati ini sahaja . yg rasa mnyamph dgn entri ni *terasa ke nak mnympah2 nih ? bole lah keluar dari sini :)

oke wsalam 

p/s : BUKAN SEMUA PEREMPUAN MCM NI TAU , BIASANYA BENDA NI PENGARUH RAKAN2 JE . AGAK LAH :)




3 25 yang bijak:

Rina Comell said...

Fieza...sy buat cute doodles utk awk sbb awk follower sy yg ke 200. Nnt baca la entri tu ye.

Rina Comell said...

Cik Fieza ambil doodles baru di entri yg sama, sy dah tukar yg baru sbb sy dah buang yg putih di blkgnya, background awk kn biru.

Izzah Idz said...

sebenanya laki lagi kuat mengata orang..singgah dan follow awak