bila manusia mula perasan


menyampah !

tw kenape ? sbb setiap kali aku buka muka buku ni mesti aku nmpk bnyk gmbr org ni tag kat orang nun .
TERUTAMA girl ! bukan nak kutuk kaum sendiri cuma menyampah skit je ..

 klau nak tag at mne2 laki or mmbe2 ko aku ta kisah lah . tag lh gmba ko yg kiut miut tu kat dorang ;)
cuma , aku mnyampah bila ko da tag , ko tulis at pic ko tu ' aku tw aku ni buruk kan ? korang xyh lah kutuk2 aku bagai -,- aku mmg buruk pun . sumpah ! ' ko da tw gmba ko tu buruk yg p tag kat org tu pasai apa ?

 bila org puji ko comei bagai ko kate ' saya x comel lh . awak tipu je ' .. geliii doee =='

atau kau kekurangan kasih syg ? sory to says lh . siyes aku mnymph -,- , aku tgk ko punya pic bukan main lawa , siap make up lh , baju da cun , tapi kenapa ko masih kata ' sumpah aku buruk kan ? tak payah nak sumpah sgt lah minah oii -,- oke ! free2 je aku dpt dosa harini kan ? maaf ye ;)



haa ! awek ni mmg cute . jeles tgk muka dy T_T



Cik fYeZa says : aku pun ada kekurangan diri jugak ;)

11 25 yang bijak:

zulhilmi.tempoyak said...

awk perasan kan...

awk perasan sy ni kiut kan..hahaha

Shafiq Izhamir said...

sabar eehh , jangan-lah menyampah sangat :|

Shafiq Izhamir said...

sabar eehh , jangan nak menyampah sangat

Pendamba Mawar said...

haha no komen tentang ni.xsuka bila ditag.wahaha

entri baru http://pendambamawar.blogspot.com/2011/09/gambar-awek-terlekat-gula-getah.html

LyNn LyNdA said...

btol3...stju sgt...
sgt myampah kn?
mybe d'org rs d'org mmg cntik
tp sgja nk wat2 low profile...
eeeuuuu

pyeja :) said...

SWEET SIAL AYT KO..LIKE!! HAHA 100% AQ STUJU NEK MYMPAH AQ..HAHAH FOLLOW??DA LMW AQ FOLLOW KO HAHAHA..

pyeja :) said...

:)

cik fyeza said...

haha . kan ? mmg mnymph . lex je hahaha

cik fyeza said...

@zulhilmi.tempoyakcettt . dy pulak perasan haha

cik fyeza said...

@LyNn LyNdAnak minta org puji lettew kan .

cik fyeza said...

@pyeja :)tgk org lh mkcikk . kahkahkah