perbezaan blog lelaki dan perempuan ?

 


Tadi aku blog walking, and aku terjumpa some cRita yang membezakan blog lelaki and perempuan nk taw pe..meh aku ceriTa ckiT:
  1. Blog lelaki mostly background hitam, Blog perempuan mostly background cerah dan berwarna-warni especially pink !
  2. Blog lelaki mostly ada "read more" button, Blog perempuan mostly takde. ( blog aku pun ade gak )
  3. Blog lelaki mostly banyak gambar ihsan google, Blog perempuan mostly banyak gambar syok sendiri.
  4. Blog lelaki mostly cerita pasal gadget, Blog perempuan mostly cerita pasal dating,ade pkwe baru lh.
  5. Blog lelaki mostly tak letak gambar gf dekat sidebar, Blog perempuan mostly letak gambar bf dekat sidebar and dekat bawah ada perkataan taken/mine/i love you polan bin polan.haha tatau lah . majoriti cm tu kot ;)
hahahha! tipikal kn.
since aku pn perempuan, aku pun patut letak gambar syok sendiri kott..
jap, nk try ..(aden tOrai)

entri ni fyza copy dari blog miSpeYja  .. dgn kebenaran ye . ;)

10 25 yang bijak:

farakOwna said...

hee . setuju setuju . belogg lelaki diorang bebas berkata kata . gurl cover sikedd . sopan gitu . (kebanyakan laa ) . :DD

amirul iman said...

aik ?
macam terkono jaa
haha~ :)

myra abdullah said...

haha..ade betulnyer jugak!

IzwanIzzati Pretty Collections said...

hehehe..
blog pompuan cute2 jer..

Izzati,
http://izwanizzati.blogspot.com/
www.izwanizzati.com
http://oneau.com.my/index.php

pyeja :) said...

wlaikumusslm...sweet..thank...xkisah un na copy..milo pn ade..nk??huhu

cik fyeza said...

@farakOwnahaha . tahu takpe !

cik fyeza said...

@amirul imanterase ke ? hohoho

cik fyeza said...

@myra abdullah majoriti cenggitu lerr . hihi

cik fyeza said...

@IzwanIzzati Pretty Collectionsyeah ! setuju ;)

cik fyeza said...

@pyeja :)tenkiuu . muahhx !