aku benci ubat cacing !



*aku takuut ! buang beda tu cepat !


haii . selamat malam .. 
dah lama aku tak update blog bersawang nih !

tadi masa nak mandi tetiba muncul idea ! 
tadaaaaaa !!

korang geli tak dengan cacing ? ewww , aku geli gila sebab badan dye tade bulu , 
lembik2 pastu beringut2 . tgk pun aku geli .. dulu masa zaman aku sekolah
rendah , mesti setiap tahun nurse datang skolah nak buat check up kan ?
haa ! masa tu lah diorang akan bagi ubat cacing kan ?

aku excited gila nak amik ubat tu . biasalh budak , tgk ubat tu comel sikit .
mulalah batak kan ?
okey2 , nurse tu suruh makan , aku makanlah .. leganya ...

then dye kata balik nanti klau rasa nak buang air besar *bahasa sopan
 pergi buang sbb cacing tu nak keluar . masa tu lah aku menyesal gile makan ! 
balik rumah aku terus rasa nak ehem2 . aku tahan je . heeee
geli ! aku takut cacing tu keluar :(

sampailah hari2 aku mesti nak ehem2 gak . taknak ! muktamad , aku tahan je 
aku tak rela nak tengok cacing tu ..
aku nangis2 sbb aku da tak tahan . HAHA 

kakak aku paksa jugak , dye kata aku stupid sbb takut cacing . 
haha aku tak takut , geli je =='

beberapa minggu seterusnya , dgn berat hati aku pun menuju ke tandas .
dengan muka kerut2 da tak tahan lagi ..
bila ingat balik . perghhh nak gelak aku .

sampai sekarang aku benci dgn haiwan yang tak berbulu ..
geli kot ..
aku nak post gambar cacing pun aku tak snggup so korang imagine sendiri gambar 
cacing tu ye :D



11 25 yang bijak:

smilenajah93 said...

euwwww ! kim pun x suka kott ! haha ~

smilenajah93 said...

kim pun x suka ~~

nurinqist said...

haha, mkn jelah utk ksihatan . kn kn ?

cik fyeza said...

haha terpksa makan :)

miSpYeja said...

haha cacing wat pancing bst uh

Bizstudent said...

Mula-mula masuk blog ni, ingatkan Botak(JUVANA) yang punya!, hahahaha :D

Entri terbaru :- Live Streaming Malaysia Vs Indonesia Final Sukan SEA 2011|Stadium Gelora Bung Karno

hatiAMIRA said...

suke2 . cacing an comel jugak cm kucen . hehe . joke .

cik fyeza said...

kucing lagi comel lahh . HHA

bizstudent@err botak ? tade dahh :D

Hathim Najmi said...

Cantik Blog...I like very3 much

Hathim Najmi said...

Cantik Blog...I like very3 much

Ungu Violet said...

punye la lama menahan..haha