segmen saya komen blog anda

 



haaii ! harini fyeza join lagi satu segmen 
serius ! mnarik gile segmen ni .
kita boleh tahu kekurangan blog kita kan ?

sekarang fyeza nak komen tentang blog farhana kite nih ^^


1 . tulisan kat sidebar awak agak kelam . mcm tak nmpk sangat lahh 
2 . saya pun tak tahu nak komen apa dah sbb blog awak cntik n perfect ! serius :)
3 . header awak ada tarikan n kreatif sangat 
4 . n lastly blog awak kemas :)

itu je ? maaf lah klau sya komen ni mnguris hati awak tau . 
sory sangat2 :)
ape2 pun blog awak mmg osemm !




1 25 yang bijak:

kai said...

salam tuan rumah..
anda di jemput untuk event anjuran saya! sila klik SINI